onsdag 31 augusti 2011

Tack gode Gud för Grisen



Luckys Favorit!

Den viktigaste saken vi har i huset är en liten gris gjord av gummi. Den är av den där irriterande typen som piper då man klämmer på den. Vi köpte en sådan av misstag till vår hundvalp Lucky och den har blivit hennes favoritleksak.
Hon kan springa omkríng i huset med den i munnen, hon kan kasta iväg den för att snabbt hoppa efter den, fånga den och sedan ligga o gnaga på den stackars gummigrisen i flera minuter.
Den piper såklart hela tiden då hon leker med den, men eftersom den är hennes älsklingsleksak så får vi stå ut med ljudet.


Bästa kompisar!

Vår uppfostring av Hunden går ju sådär, tyvärr är vi fullbokade hela dagarna och då vi kommer hem på kvällen vill Lucky mest busa med oss o vi vill slappa o bada lite, så vi får väl leva med att ha en busig hund.
Vi bor innanför en mur så hon kommer inte så långt då hon sticker iväg. Vi har beställt ett litet staket just runt vår tomt så att hon inte sticker in till grannen eller drar iväg om någon glömt stänga grinden.
Vi vill ju att hon ska vara i närrheten och ibland försvinner hon och vi får gå o leta. Hon skiter precis i oss då vi går och ropar, visslar eller lockar på henne så det har blivit ett problem för oss.
Men nu är alla problem lösta,för om vi går ut på gården o klämmer lite på gummigrisen så kommer Lucky i 120 knutar, hon släpper allt annat så fort hon hör grisen pipa. Hon slår nog de flesta på en hundkapplöpning om vi bara tar med grisen.
Vi ska köpa några reservgrisar ifall hon gnager sönder den första.


Gör sig fin till lillördagsfesten.

Idag har vi återigen åkt runt i olika butiker för att handla, vi handlar ju till 10 lägenheter just nu plus lite till hemmet. Kaffebryggare, brödrostar, köksbord m 4 stolar, lampa, trälist, spackel, glashyllor o.s.v.
Jag är ju som de flesta vet ingen älskare av shopping utan jag föredrar att sälja till de som shoppar, men det är bara att bita i det sura äpplet. En gång ska det bli klart o då lovar jag att försöka komma tillbaka till gamla shoppingrutinerna.

För övrigt är det imorgon dags att hämta upp min första hyresgäst på flyget. Det är en Mr Hamburger som har hyrt i 2 månader. Har han frugan med sig blir det väl en dubbelburgare o han får ligga mellan bröna tillsammans med sin saltgurka.
Han kan säkert alla skämt redan så jag kommer att kalla honom för "Körven" så han inte blir sur.

Jag har börjat att ladda upp inför v75 på lördag, inte för att jag börjat studera hästar, tider, kuskar, lopp eller så men en del av vår shopping idag gick ut på att ladda upp inför lördagstravet.



V75 uppladdning pågår!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar