tisdag 23 augusti 2011

Mangoträd i trädgården

Vi åker bara runt och handlar en massa grejer hela dagarna. Ibland till vårt hem men allra mest till lägenheterna. Idag har vi varit runt på en 8-10 olika ställen samt hämtat upp gäster på flyget.
Fast man inte arbetar ett dugg utan bara åker runt och handlar så blir jag ändå helt slut. Då vi kommer hem på kvällen så är man skittrött. kanske det beror på värmen.
Vi går upp redan 5,30- 6 varje morgon och då blir det ju att man går o lägger sig tidigt med.
Idag tog vi en sväng till Linds växthus för att köpa fruktträd. Vi köpte ett mangoträd, tyvärr tar det 2 år innan frukterna växer, men sedan kommer de varje år och trädet kan bli skitstort.
Det andra fruktträdet heter Lanzones, det kommer att bli klasar av små gula frukter på det, Jag tycker inte att de smakar så mycket mera än lite syrligt men de är en av de få frukter jag kan äta så det blir nog bra.



Mango och Lanzones. Googla för att se bilder på fukterna om ni inte vet

Vi har åkt en massa ärenden för arbetarna på lägenhetsbygget med. Man betalar alltid med kontanter, så det blir ett par turer till banken varje vecka. Idag har vi börjat inhandla möbler till de första lägenheterna, så det närmar sig final på dem.
Vergie som Matte Larsson heter här, är en händig man som alltid jobbar ihop med sina arbetare. Han knegar nog hårdast av alla (tar tillbaka det där med Matte L)och basar samtidigt. Han snickrar ihop garderober av spillvirket och gamla rostiga spikar och så här ser det ut hittills.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar