fredag 19 augusti 2011

Lucky fick spel....

Vi vaknade som vanligt runt klockan sex, och började dagen med att rasta hund och simma lite i poolen. Lite avkopplande nyhetsläsning på verandan tillsammans med en kopp kaffe gör att dagen startar perfekt.
8,30 åker vi mot stan och idag blev första stoppet på Järn AB Södertorg för att inhandla en lampa som saknas till första lägenheten. Vi valde lampan snabbt men det tog mer än 30 minuter att inhandla den. Här säljer man inga tekniska prylar utan att man först testar dem. Det kan ju vara bra eftersom man slipper åka tillbaka för att det är något fel, men det tar tid, och totalt 30 minuter är länge för en stressad svensk.
Vi tittade till vårt bygge och golvet är nästan färdigt, allt ser ok ut och det ska köpas möbler nästa vecka. Jag som nästan hatar att shoppa är nu på stan o handlar varje dag, men när vi väl fått ordning på allt så hoppas jag att slippa.
Vi åkte sedan till vår advokat för att diskutera hyreskontraktens utseende.
Vidare till bokföraren för att lämna vår första bunt verifikat.
Lunchdags, återigen på Cangs, lite shopping till hotellet och ett möte med den enda anställda vi kommer att ha kvar efter månadsskiftet.
Vi avslutade stadsbesöket med att åka till Robinsons för att inhandla en ny TV bänk. TV bänk på väg in i huset

På Robinsons stod det en försäljare som sålde små söta batteridrivna leksaker som föreställde en kattunge eller hundvalp. Vi köpte en till Lucky för 150 pesos och hon blev ju jätteglad. (inte)
Lucklig Lucky?

1 kommentar:

  1. Haha, hon verkar ju fungera som vakthund mot katter i alla fall :)

    SvaraRadera