torsdag 18 augusti 2011

Problem med bloggen igår

Igår fick jag inte igång bloggen men efter hjälp av Stefan Bergh (Facit) idag så funkar det igen. Gårdagens inlägg var redan färdigskrivet och publicerades nyss, så här kommer dagens inlägg.

Vi handlar hela dagarna nu, vi är inköpsansvariga till hela bygget så vi åker runt och jämför priser på en massa olika ställen. Efter 4 ställen hittde vi igår en gasspis för 13900 pesos. Det var den överlägset billigaste av de vi tittat på så vi beställde 8 stycken. Idag hittade vi en snarlik för 10900, skit oxå......
Idag har det varit Aircon maskiner som gällt och vi hittade till slut 8 stycken sjyssta med ett hyggligt pris.
Vi åkte sedan till City för att köpa lite småplock och sprang rätt in i en försäljare av plantor. Vi prutade friskt och till slut landade priset på 300 pesos för 6 plantor. Då räckte inte hans lilla yttepytte plastpåse till så han sprang iväg för att fixa en större. När han efter 2 minuter kom tillbaka och vi höll på att packa ner plantorna sa han plötsligt: Ge mig 400 pesos till så får ni hela lagret på c:a 20-25 plantor. Varför då sa vi? Han berättade att efter klockan 3 fick inga försäljare stå där och polisen kom alltid och kollade. Klockan var 10 i 3 så ok sa vi och fick hela lagret.
Vi visste att de brukade stå i centrum o sälja dessa plantor men vi har inte sett dem sedan länge då vi viljat köpa. Nu fick vi förklaringen, vi var där efter 3. Ska jag köpa fler gånger kommer jag att vara där kvart i 3 i.a.f.
Plantorna är fantastiskt fina och jag hoppas verkligen att de kan växa i vår trädgård. Den ena ser ut som en samling fläskläppar som staplats på hög. Här och där sticker det ut någonting som ser ut som lejongap. Så den heter säkert lejongapmed fläskläpp. Den andra var knallröd och känns som plast, mycket vacker den med.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar