fredag 12 augusti 2011

Mest sol

Nu kör vi så det ryker i lägenheterna. 6-7 gubbar jobbar från 7-22 varje dag. De har en siesta o lunch paus mellan 12-2 annars kör de för fullt. Riktigt roligt faktiskt. Vi blir ju inte direkt svettiga av vår insats eftersom den mest består av att inhandla prylar och hålla oss undan.
Vi är jättebra på båda.
Chefen på bygget påstår att de 3 lägenheterna de påbörjat ska vara klara vid månadsskiftet. Då får ju vi mera att göra eftersom de ska möbleras.

Det går framåt.

Vi var också på "Karlströms golv" och inhandlade klinker idag. De blev till att börja med 320 st plattor som mäter 40x40 cm. Vi (Prescilla)prutade och fick de för 43 pesos styck. 64 pesos är lika med en svensk tia så nu vet ni vad de har för marginaler i Visby :-). De levererade dem också.


Odyrt ! (tror jag)

Efter detta åkte vi hem, klockan var ju redan 2 på em. Det e ju fredag så jag tänkte att ta en öl vid poolen. After work :-)
Jag har också börjat att tälja på texter till vår hemsida samt blivit lovad att få vara med på en av Philippinernas största hemsidor för fastigheter och hyreslägenheter o.s.v.
Man betalar bara när det blir träff och man får en lägenhet uthyrd.
Jag har hört att en annan lirare som hyr ut lägenheter bara använder sig av denna sida och har alltid alla sina objekt uthyrda.
http://www.islandsproperties.com/



3 kommentarer:

  1. Hej,
    Tur att det var på "Karlströms Golv" för då är det kvalite på grejorna, trots det låga priset.
    Ser kul ut med ombyggnaden. Kör du en våning till med en gång eller väntar du tills vi varit nere och slitit ut lite av den nylagda klinkern, efter årsskiftet någon gång?

    /Lennart

    SvaraRadera
  2. Islandproperties.com, var det inte där ni hittade er kåk oxå?

    huggormen

    SvaraRadera
  3. Ja, det stämmer. Det verkar vara den websidan som gäller här.

    SvaraRadera