söndag 4 september 2011

Söndagsutflykt.

Äntligen söndag, vår lediga dag. Idag bestämde vi oss för att ta en tur på MC:n och kolla in några resorter som ligger i närheten.
Vi hade strömavbrott från klockan 9 i morse så vi började med att åka till Talhatta beachresort för att äta lunch strax efter 12. Det ägs av en fransman och deras restaurang brukar ha kanonbra mat. Så även idag det var mycket gott. Talhatta är en av våra näraste grannar.
De har en dykarskola med tillhörande dykshop på området, den ägs av en Schweizare. Utanför vårt hus kan man se Apo island, den är mycket välkänd i alla dykarkretsar och har kanonfina korallrev o.s.v. att kolla på berättade Schweizaren.
Jag har provat att snorkla 5-8 ggr i mitt liv och alltid lyckats att fylla näsborrarna med saltvatten så jag har bestämt sedan länge att gå till dykshopen för att köpa klok utrustning. Så blev det idag och nu ska det tränas i poolen. Vi fick några tips av ägaren, det ingick i det dyra priset.
Jag frågade också en hel del om dykskolor o dykturer mm med tanke på de som vill åka hit.



Här ska det dykas, den lustiga lösmagen ingick i priset, därför var det lite dyrare.



Lucky tycker inte om snorkliga personer!

Vi åkte sedan vidare till en annan dykresort, de hade mycket lägre priser men själva resorten var inte alls lika fräsig. Den ägdes av 2 gubbar de var också från Schweiz.
Vi var även på väg till en tredje resort men den var så dålig väg till så vi fick vända halvvägs.
Då vi kom hem igen så var fortfarande strömmen borta, den kom inte tillbaks förrän efer 10 timmar. Vi har investerat i en generator så den fick jobba lite idag.

Nu har vi börjat marknadsföra Villa Prescilla, kolla denna länk den går till en av de största mäklarna av fastigheter i Filippinerna.
http://www.islandsproperties.com/rentals/apartments-rooms/negor-dum-rap-3026/index.htm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar