måndag 5 september 2011

Det Rullar på.........

En dag utan större svängningar.
Det mesta gick som på rutin idag, Banken, advokaten, TV leverantören, glasmästaren och sedan ett stopp på Villa Precilla. Vi löste några småproblem tillsammans med förmannen innan vi åkte på en mindre inköpsrunda till Järnaffären, Karlströms golv och Snicken.
Lunchen intogs på Shakeys pizzeria.
Vi hade ett möte med Kabel-TV / Internet leverantören på eftermiddagen och de började installera TV och internet därefter. Att köpa kabel-TV och Internet till 14 lägenheter kommer att kosta 200,000 pesos om året. Vi håller på att kollar på flera lösningar med andra leverantörer. Jag anser i alla fall att ett riktigt bra internet och TV utbud ingår då man hyr en lite lyxigare lägenhet och det är ju det vi försöker marknadsföra.
Nu vet man ju inte hur många som kommer till Filippinerna för att titta på TV och tjatta på nätet så jag skulle vilja ha en leverantör som sålde per månad eller tog betalt för hur mycket det nyttjades men det verkar svårt.



0,512 mb Internet 100 kr månaden per lägenhet.



69 kanaler kabel-TV 80 kr månaden per lägenhet

Nu låter kanske inte 100 + 80 kr så mycket per månad för internet o TV men hyran är ju också låg så totalt gör det för oss 5% av intäkterna. Och då tycker jag att det låter mycket.

Väl hemma så blev vi mottagna av Lucky som om vi varit borta i 6 år... Hundar e allt lite mysiga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar