lördag 19 november 2011

Boracay!

Boracay är verkligen en härlig plats. Vi bodde på ett hotell som låg 3 meter från stranden och betalade 120 kr/natt per person i dubbelrum. Okej hotellet var inte smällbra och kanske inte heller halvbra men det var i alla fall prisvärt. Hotellet var helt nytt och kanske hade de lite lägre priser för att kunna locka gäster och lära upp personalen.

3,5 km sandstrand.

Längs med hela stranden ligger det restauranger, hotell och barer och man behöver inte gå många steg för att hitta en bra matbit eller en kall bira. Jag tror vi rörde oss i sidled längs stranden ungefär 300 meter på våra 3 dagar.
Jag har varit där tidigare och bakom alla restauranger och barer ligger det massor av affärer. Vi är ju på semester och då måste man ju vila från shoppandet :-) Jag är ju numera fullblodsproffs på shopping efter allt handlande till lägenheterna.
Vi satt i princip i en solstol under ett parasoll hela tiden och då jag gick de 15 metrarna till vattnet för ett dopp så räckte det för att bli bränd på huvud o bröstkorg.
Fredde blev sugen på en ny frisyr:

Fräsig frilla på G!!

Efter 12-15 knutar förstod Fredrik att detta kommer att göra ont, Bli svårt att sova på och besvärligt att ta ur c:a 100 knutar så han avbröt kvinnan som knutade. Han betalade vad det skulle kostat och så fick hon ta bort knutarna igen.

Idag då vi åkte hem lämnade vi av Frida i Manila för det är dags för henne att åka hem. Hon har en nätt resa på c:a 38 timmar:
Boracy-Manila-Hongkong-Peking-Moskva-Arlanda-Landvetter.
Det fixar hon säkert skitlätt, hoppas bara att hon får vila lite innan jobbet börjar.

Vid hemkomsten åkte vi direkt till Villa Prescilla där byggandet pågått i en vecka utan oss. Det hade hänt massor: Vi har nu börjat på våning 2 och väggar rivs och andra väggar byggs upp. Det börjar se bra ut.

Nya lägenheter klara snart!

Jag har de senaste dagarna haft kontakt med flera intresserade och just nu har vi hyresgäster i de 6 lägenhetr vi har klara.
Kolla gärna på www.villaprescilla.com lgh 1,11,12,13,14 finns det bilder på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar