måndag 10 oktober 2011

Pengarna ska rulla in....

Ingen blogg sedan i Fredags men det har inte heller varit något större pådrag. Säkert många som blev besvikna över att jag inte lämnade ut någon spik till V75 här i lördags men då kan jag trösta dem med att min spik inte vann.
Det var nog den enda förstarankade hästen som inte vann i lördags.
Inte så lätt att tippa V75 härifrån och på lördag ska jag göra ett försök att sno Jackpotten och om jag tippar lika dåligt igen så lägger jag nog ner för ett tag.(1 vecka kanske, eller 6 dagar iaf)
På Villa Prescilla är det mest finslipning av de första 4 lägenheterna samt fullt drag på andra sidan poolen.
Äckelamerikanaren har inte dykt upp ännu men det har aviserats ankomst i mitten av veckan.
I lördags var vi runt och betalade ut löner sedan tog vi oss hemåt för att slappa i 36 timmar.
Vi måste ju vara utvilade till nästa helg då 2 av mina barn kommer på besök. Carina och Ricard tillsammans med Nathaniel och Josefine stannar i 2 veckor och på vägen hem så möter de Fredrik och Frida i luften. F+F stannar 1 en månad.
Våra kamrater Kenneth och Wilma ska också till Filippinerna i en månad så vi ska träffa dem några gånger.
Vi ska ut och åka en hel del för att visa ungarna runt på Filippinerna.
Färjor,flyg hotell och guider är inbokade och vi hoppas verkligen att de ska tycka om Filippinerna.
Det är ju en rejäl resa hit men är man väl här så tycker man nog det var värt det.

På vår vanliga shoppingsväng idag passade vi på att skaffa en pojkvän till Lucky. Han är 3 månader gammal (Lucky är 5) och lystrar numera till namnet Chicko.
Han är inte speciellt lik Lucky på många sätt, Han är framåt och modig, han äter allt han kommer åt så att magen var sprängfull innan vi förstod att gömma maten, dessutom är han mörkbrun.
Lucky blev livrädd för den nya lilla vovven. Han brydde sig inte så mycket utan satte sig och bajsade på golvet. Undrar om Lucky kommer ihåg det då det är dags för giftemål.
Efter ett tag visade Lucky vem som var tjejen i familjen så och vem som bestämmer, Chiko fick några riktiga utskällningar.
Men till slut var de kompisar och busade hela tiden.




I lägenhetshuset investerar vi massor av pengar i renovering för att få 20-25,000 i hyra varje månad.
En Yorkshire terrierhona föder en kull på 4-8 ungar varje gång. Här kan man sälja en hona för 25,000 och en hane för 20,000 det är ju lika bra som en månadshyra.... Så hunduppfödning är ju perfekt, man skaffar en hane och hona så får man 4-8 månadshyror i stöten, utan renoveringskostnader. Om man har 2 honor är det 8-16 hyror, 4 honor 16-32 hyror .......... Pengar rullar in.... Det går bra nu :-)))))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar