måndag 17 oktober 2011

Barnvakt!

Nu har då 2 av mina barn och deras respektive anlänt till Dumaguete. Vi hämtade dem på flygplatsen igår, söndag. Efter en kortare rundtur i stan samt lunch åkte vi hem till Zamboanguita för återhämtning efter en lång resa.
Jag har inte riktigt koll om valparna eller poolen var mest populärt. Vi var alla i säng vid klockan 10 efter en grillafton och ett glas vin.
Solen sken ordentligt vid deras ankomst och samma väder har det varit idag. Nu är man inte vitast i Asien längre, mina barn har plats ett och två. Carina satsar på att bli vitast i världen för hon har t.o.m köpt "whitening" idag.
Idag har vi varit i Dumaguete och kollat runt på byn och dess köpcentrum. Några kassar hade barnen med sig hem igen.
Imorgon bitti ska vi på en båttur till en närliggande ö, Siqujiur och sedan har vi ett späckat program i några dagar. Guidad tur på både Siqujiur och Bohol ingår i rundturen. I Cebu ska vi på ett stort,stort affärscentrum samt gå på Casinot för att käka en gigantisk buffé. Det kommer att berättas mera om rundturen som pågår i 7 dagar.
Just nu sprattlar barnen i poolen och pappa är barnvakt. Nu för tiden går barnvaktandet mest ut på att se till att de har en bira vid poolkanten :-)



Carina, Nathaniel och Josefine i vattnet.



Far och son diskuterar Asiatiska hundraser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar