torsdag 28 juli 2011

28 juli Soligt vindstilla o 34g (puh !!)

Nu har vi varit här 5 dagar och vi har beställt vårt första byggjobb sedan vi kom hit. Vi ska bygga ut villan så vi får ett förråd. Det är ju fan att man ska ha sån beslutsångest så det ska behöva ta 5 dagar innan man e igång. Idag har vi varit runt till några olika myndigheter. Träffade Filippinernas motsvarighet till Micke Westberg på byggnadsnämnden och fick då en aning om varför jag flyttade hit. Hjälpsam o trevlig, säkert samma byråkrati här men han skulle ta med sig en arkitekt till hotellet imorgon så vi kom igång med tillstånden. Det räcker för övrigt att alla tillstånd är fixade tills innan man flyttar in. :-)
Så här glad blir man av ett se mig klockan 7 på morgonen.
http://www.youtube.com/watch?v=3PjODR-7z30
Kollade på möbler igår, vi behöver en tv-bänk o något skåp. Vi var i samma affär där vi köpte vår säng i april. Sängen på bilden är i något asiatiskt träslag. 100% trä och handgjord. Butikspris för en sådan säng är 4100 sek inkl. madrass. Undrar vad en sådan säng kostar i Svea Rike, och jag undrar vad snickaren fick?

Knarrfri säng?

Hittade också en riktigt fin present till Lucky. Hon kommer nog att bli jätteglad över sin nya Combatdräkt. Inte för att hon fryser i 30g och sin tjocka päls men tjejer brukar ju gilla såna där krigsprylar.
Combatsuit for dogs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar