onsdag 27 juli 2011

27 Juli ons Solsken 32g

Grattis till Ricard på hans födelsedag!
Vi har anställt en "helper" som började idag, hon är en 36 årig 8-barnsmamma som ska hjälpa till med hushållsarbetet. Lönenivån för en helper ligger på 800 pesos i veckan. man jobbar då 6 dagar i veckan. 800 pesos är lika med 125 svenska kronor.
Vi har varit på hotellet 3 timmar idag och det e många bitar som fattas och mycket att lära innan måndag då vi står ensamma för att ta emot gästerna. Imorgon ska vi åka runt till några myndigheter samt några som har med vår ombyggnad att göra. På fredag är det en 5-6 möten med olika leverantörer, hemsidebyggare och ett byggbolag bland annat.
Lucky har nu funnit sig till rätta i sitt nya hem. Hon verkar ha bestämt sig för att hon äger stället och morrar om någon kommer. Vi köpte henne i en petshop och hon satt i en bur på trottoaren, 30 cm från trafikens buller. Hon är både busig och söt och när man kommer upp på morgonen så kryper hon nästan ur skinnet för att visa sin glädje över att se mig. Vi hämtade den saknade väskan idag. De hade provat att vira in den med 1600 meter tejp.
Utslagen Hund
Inslagen Väska

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar